SF-Syddjurs - lidt skarpere!

 

Partiforeningen

 

Bestyrelse

 

Byrådsmedlemmer

 

Nyheder

 

Pressemeddelelser mm.

 

Aktiviteter

 

Billeder

 

SF Region Midtjylland

 

SFOF

 

Links

 

Kontakt os / vær med!

 

SFOF - SFs oplysningsforbund på Djursland

 

SFOF er baseret på værdier om demokratisk socialisme og social og miljømæssig ligevægt.

SFOFs vision er at vise, hvordan hverdagsliv er fuld af politik, og det er grunden til at folk kan tage del i politik i Danmark og i det internationale samfund.

Den lokale organisation, SFOF Djursland, startede i 2008, og vi har siden starten fokuseret på bæredygtig udvikling og lokal politik.

 

 

SFOF Djursland har beskæftiget sig med følgende:

- Vedvarende energi på Djursland: de senere år har vi sammen med andre små lokale organisationer arrangeret åbent hus hos private med vedvarende energi-installationer.

- De seneste år har vi haft et samarbejde med LO, EL, S og SF, og nogle gange også Danmarks Naturfredningsforening, Folkebevægelsen og andre om offentlige møder. Det har medført, at der har været råd til at invitere oplægsholdere og komme bredere ud.

- Vi har afholdt studiekreds om Socialisme i det 21. århundrede.

- Vi har fået bevilling fra Nordisk Ministerråd til at afholde et forberedende møde med Baltiske Partnere om emnet ”Aktivt Medborgerskab” med specielt vægt på bæredygtigt forbrug.


Det koster 50 kr. årligt at være medlem af SFOF - medlemskab er for alle, man behøver ikke at være medlem af et politisk parti.

Kontakt: Eva Dragheim, telefon 87257940 eller e-mail: eva.dragheim@gmail.com